selecteaza alta limba
 
cosAcum in cos: 0 produse, in valoare de 0 RON

SAPUN DE SARE CU NAMOL

SAPUN DE SARE PRAID

Sapunul de sare Praid este o bucata de cristal de sare naturala sub forma de sapun. Nu este un sapun traditional, nu contine spumanti sau alti aditivi chimici.
Utilizarea regulata al sapunului de sare Praid face posibila regenerarea naturala a pielii. Curata porii pielii, sa poata respira liber, ajuta reinnoirea dermei si reglarea valorii naturale al pHului a pielii. Se poate utiliza la orice tip de piele. Contrar credintei, in cazul pielii uscate nu usuca pielea, la pielea grasa ajuta la producerea sanatoasa de sebum. Datorita efectului de eliminare de bacterii putem renunta la alte deodorante.

Pielea uscata obisnuita nu este o conditie medicala serioasa, dar poate cauza disconfort si poate fi inestetica, transformand celulele rotunde in celule zbarcite si determinand aparitia ridurilor. Conditii mai serioase ale pielii uscate, pot fi uneori desfigurante si pot cauza probleme psihologice.

Din fericire majoritatea problemelor pielii uscate determinate de factori de mediu pot fi controlate partial sau in intregime. Acesti factori de mediu includ expunerea la vreme foarte calda sau rece, folosirea pe perioade lungi a aerului conditionat sau a incalzirii si imbaierea excesiva.

Problemele severe sau cronice ale pielii uscate pot necesita consult dermatologic. Pana la consultul dermatologic, pentru masurile de prevenire a problemelor va recomandam acest produs minunat sapunul de sare.

Efectele benefice ale sapunului de sare: optimizeaza valoarea pH-ului pielii, tratarea celulitei, face sa dispara mirosurile corpului, este antiinflamator, activeaza metabolismul, circulatia sangelui, pentru piele uscata si ca prin farmec face ca pielea noastra sa fie mai tanara.

Utilizare

Dupa spalare, dupa dus, inainte de a ne stergem cu prosopul ca pielea sa fie umeda. Udam sapunul de sare Praid, si ducem sapunul de pe mana pe piele, sau dizolvand sapunul de sare in apa, ungem pielea cu solutia salina concentrata. Lasam sa se usuce, pe urma stergem asa uscat sarea cristalizata de pe piele , cu mana sau cu prosopul sau il spalam cu apa curata. Dupa folosire nu ungem pielea cu creme, numai cu ulei de ingrijirea pielii, si acesta numai in caz de nevoie!

Prepararea solutiei saline: Punem sapunul de sare intrun pahar si turnam atata apa cat sa-l acopere. Apa dizolva sarea si obtinem o solutie salina saturata de cca 26%. Asta se poate repeta oricand, pana vedem sare nedizolvata in apa, pana atunci solutia este saturata.

Alte domenii de utilizare:

- Dupa barbierit, in loc de lotiune dupa ras. Calmeaza pielea, inceteaza inrosirea. Utilizarea permanenta poate vindeca foliculita.
- Este deosebit de potrivit pentru tratarea herpesului, ciuperci sau a piscaturilor de insecte.
- Datorita efectului antibacterian, putem evita folosirea altor deodorante.

Un sapun de sare ajunge cam 2-3 luni. La inceput trebuie folosit dupa fiecare spalare, pe urma , pe masura ce pielea devine din ce in ce mai sanatoasa, numai dupa nevoie. Sapunul de sare este 100% cristal de sare, nu contine aditivi chimici.

Compozitie: sodium chlorid.

Recomandari:

Adjuvant in dieta optimizarii valoarea pH-ului pielii, tratarea celulitei, face sa dispara mirosurile corpului, este antiinflamator, activeaza metabolismul si circulatia sangelui. Poate calma pielea, dupa barbierit. Utilizarea permanenta poate vindeca foliculita. Este deosebit de potrivit pentru tratarea herpesului, sau a intepaturilor de insecte, are efect antimicotic. Datorita efectului antibacterian, putem evita folosirea altor deodorante.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la una sau mai multe componente.

Mod de pastrare:

Ferit de lumina si caldura, la temperaturi cuprinse intre 0-25C.

A se folosi preferabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Notificare MSP nr. 59392 /2011