selecteaza alta limba
Fara coloranti sau aditivi sintetici

Sarurile de baie din Praid, Sursele tale de tratament si relaxare.

Doresti sa invingi oboseala si stresul?

Foloseste SARE DE BAIE din Praid, un produs 100% natural, fara coloranti sau aditivi sintetici.

detalii
cosAcum in cos: 0 produse, in valoare de 0 RON

Sare de baie botanica din Praid. Magazin Online | Cum comand?

Reduceri promotionale de 10% la comenzile peste 100 Ron.


Reducerile nu se cumuleaza.

Promotia nu include pachetele promo, sortimente de sare.

Taxele de transport sunt numai pentru localitatile unde curieratul are puncte de lucru. Pentru alte localitati se calculeaza km aditionali.

 

Pentru a face comenzi pe site-ul www.saredebaie.ro va recomandam sa cititi cu atentie aceasta sectiune, impreuna cu pagina termeni si conditii.

Orice comanda se face in totala cunostinta de cauza si cu acceptarea tuturor specificatiilor de pe site.

1. ALEGETI PRODUSELE

Prin intermediul meniului si a celorlalte link-uri din site, navigati prin categoriile sau subcategoriile de produse. Produsele afisate au prezentate in detaliu toate informatiile. Odata ce ati identificat un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra apasati pe butonul "Adauga in cos".

COS DE CUMPARATURI

Valoarea cosului de cumparaturi este permanent afisata pe site. De fiecare data cand adaugati un produs in cos veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau mai multe produsele selectate.

Apasati butonul "Inapoi la magazin" in cazul in care doriti sa navigati in continuare prin magazin si sa adaugati alte produse in cos. In cazul in care doriti sa modificati cantitatea unor produse din coloana "Cantitate".

Pentru a trece la urmatorul pas apasati butonul "Date de facturare". Urmeaza sa completati informatiile de facturare pentru a trimite comanda finala catre operatorii nostri.

2. DATE DE FACTURARE

Completati toate datele de facturare conform modalitatii de facturare, respectiv catre "Persoana fizica" sau "Persoana juridica".

Timp necesar pentru completarea formularului: 1-2 minute. Exceptand campurile "adresa e-mail" si "observatii" toate campurile sunt obligatorii, daca nu sunt completate, nu puteti trece la urmatorul pas.

CONDITII DE TRANSPORT

Expedierea, transportul si livrarea produselor comandate se realizeaza prin intermediul curierului rapid, preturile de transport fiind incluse in valoarea totala a cosului. Produsele vor fi ambalate corespunzator, in vederea mentinerii integritatii si calitatii acestora pe durata transportului.

TARIFE DE TRANSPORT

In cosul de cumparaturi este evidentiat separat costul de transport al fiecarei comenzi. Costul transportului este adaugat la costul produselor comandate, iar suma totala va fi platita de catre client.

Tarife CURIERAT RAPID:

Expedierea coletului in sistem ramburs.

Pentru detalii despre tarife accesati pagina transport

3. CONFIRMARE COMANDA

Verificati inca odata continutul cosului si daca ati completat corect datele de facturare. Toate preturile afisate includ TVA. Costurile de transport si livrare nu sunt incluse in valoarea afisata a comenzii, acestea variind in functie de comanda. Conditiile de livrare sau eventualele discounturi va vor fi comunicate in momentul confirmarii comenzii.

In cazul in care consideram ca datele sunt reale, in cel mai scurt timp veti fi contactat pentru confirmare iar comanda dumneavoastra va fi procesata. Un operator va va contacta pentru a stabili modalitatea de plata (ramburs sau O.P.), modalitatea de livrare a produselor comandate (implicit costurile de livrare) si eventualul discount oferit.