selecteaza alta limba
 
cosAcum in cos: 0 produse, in valoare de 0 RON

Sare de baie botanica MUSETEL

Sare de baie botanica MUSETEL -400 grame

Musetel

Una din cele mai folosite si cunoscute plante medicile este musetelul, care mai este cunoscut in unele locuri ca romanita, matricea sau moruna. Este o planta medicinala care creste pretutindeni, pe marginile drumurilor, ogoarelor, pe langa case. Florile  contin ulei volatil, de culoare albastra, care datorita unui principiu numit azulen si a unui glicozid de natura flavonica (apigenina) au proprietati antispasmodice,  dezinfectante, anestetice si antiinflamatorii.

Azulenul din musetel prezinta un efect favorabil in unele stari alergice, astmul bronsic al copiilor. De asemenea musetelul aduce o actiune binefacatoare si in bolile de ficat. Folosirea baii de sare de baie musetel in raceli si gripa,  provoaca transpiratie, ceea ce face sa scada febra. Datorita proprietatilor antiseprice (calmeaza durerile si reduce inflamatiile).

Parul spalat cu musetel capata un aspect matasos si in acelasi timp isi intareste radacina. De asemenea, calmeaza tenurile inrosite si iritate.

Mod de utilizare:

Pentru a te bucura de efectul binefacator al sarii si al plantelor din aceasta compozitie adauga o parte din continutul flaconului in saculet, lasand sa curga apa cu multa presiune peste acesta. Sarea si plantele se vor dizolva in acest mod si iti vor aroma baia. Saculetul se poate refolosi ori de cate ori aveti nevoie. Durata recomandata a baii este de 15-20 de minute. Un flacon iti va ajunge pentru maxim 4 bai.

Ingrediente: sodium chlorid (sare gema), Matricaria chamomilla (Musetel).

Recomandari: Adjuvant in dieta iritatiilor pielii.

Contraindicatii: hipersensibilitate la una sau mai multe componente.

Mod de pastrare: ferit de lumina si caldura, la temperaturi cuprinse intre 0-25°C !

A se folosi preferabil inainte de data marcata pe ambalaj.