selecteaza alta limba
 
cosAcum in cos: 0 produse, in valoare de 0 RON

LAMPA DE SARE COS PLASA

VEIOZA SAU LAMPA DE SARE

Potrivit pentru spatii de 6 pana la 10 metri patrati. Folosind in camera, are un efecte asemanator a unei sedinte de cateva ore petrecute intr o salina.

 

Domenii de utilizare lampa de sare: Lampile de sare sunt cele mai naturale si sanatoase surse artificiale de lumina. Pot fii utilizate pentru: ameliorarea tulburarilor de somn si concentrare (insomnia la bebelusi, copii mici si mari), neutralizarea electrosmogului format in apropierea aparatelor electrice (calculator, televizor, etc.) Lampa de sare are efect benefic asupra imbolnavirilor alergice si astm. Ajuta eficacitatea exercitiilor de relaxare. In afara efectului benefic, cu lumina ei placuta si calda, lampa de sare este un ornament decorativ al caminului nostru. Lampa de sare reprezinta un tratament natural recomandat pentru urmatoarele afectiuni:

-Astm bronsic

-Infectii respiratorii (angine, faringite, traheo-bronsite, pneumonii, rinoadeuridite)

-Bronsita astmatiforma

-Traheobronsita cronica

-Rinita

-Sinuzita

-Bisinoza

-Silicoza gr I şi gr II

-Amigdalita cronica

-Insuficienta respiratorie restrictiva

-Emfizemul pulmonar

-Diverse tipuri de alergii

-Nevroza

-Stare de oboseala si declin al rezistentei la stres.

Instructiuni de utilizare lampa de sare: Se va folosi doar in spatii interioare. A se feri de umezeala. Inainte de curatare scoateti cablul de alimentare din priza. Porniti lampa de sare prin simpla apridere a becului. Pentru un efect cat mai puternic pastrati becul aprins o perioada cat mai lunga (minim 8 ore pe zi). NU ATINGETI INTRERUPATORUL CU MANA UDA !

- Nu folositi solutii de curatare.

- Stergeti lampa de sare cu o carpa uscata sau putin umezita in apa.

- Sarea este higroscopica (absoarbe apa din atmosfera inconjuratoare) de aceea poate elimina in jurul ei mici cantitati de apa.

- Lampa de sare poate fi uscata fie prin aprinderea becului fie cu un uscator de par.