selecteaza alta limba
 
cosAcum in cos: 0 produse, in valoare de 0 RON

Sare de baie MICOSUN MICOZA

Sare de baie botanica MICOZA - cu efect antimicotic

Micoza reprezinta un nume generic dat bolilor infectioase provocate de ciuperci microscopice. Termenul general de micoze se refera la boli produse de mai multe specii de microorganisme care se numesc fungi, mucegaiuri, levuri sau ciuperci microscopice. Aceste microorganisme saprofite se gasesc in mod normal pe pielea si mucoasele omului, in gura, nas, urechi, intestin, organele genitale, urina etc. Cand aceste ciuperci gasesc conditii prielnice (boli acute si cronice, tratamente indelungate cu antibiotice), ele se inmultesc peste masura si produc infectii (rani, iritatii, dureri) ale pielii si mucoaselor. Datorita iritatiei pe care o provoaca, favorizeaza si suprainfectiile cu diferiti microbi.

Infectii micotice ale pielii

Pe piele, ciupercile produc eczeme, ulceratii (rana deschisa la nivelul pielii sau mucoaselor) mai ales intre degete, intre coapse (in regiunea inghinala).
Peste iarna piciorul este vesnic infofolit cu sosete, cu ciorapi mai grosi si nu prea respira. Nu e de mirare ca va treziti cu o micoza. Produce mancarimi si chiar dureri si o stare neplacuta. Daca vreti sa scapati definitiv de aceasta micoza a piciorului, luati un lighean cu apa si adaugati aceasta sare cu plante medicinale in el. Tineti picioarele in apa astfel preparata circa 15-20 de minute. Scoateti piciorul din lighean si mentineti in aer caldut pana cand sarea se usuca pe piele. Repetati de 4-5 ori in zile consecutive acest tratament si veti scapa definitv de micoza.

Infectii micotice ale mucoaselor

La femei se produc frecvent infectii ale mucoasei vaginale - vaginite micotice.
Bolnavii de diabet fac destul de des infectii urinare cu ciuperci, datorita zaharului din urina, care le favorizeaza dezvoltarea. De asemenea, bolnavii cu boli cronice, din cauza slabirii rezistentiei organismului se infecteaza usor cu aceste microorganisme.

Problemele severe sau cronice ale pielii, mucoaselor pot necesita consult medical. Pana la consultul medical, pentru masurile de prevenire a problemelor va recomandam sa folositi sare de baie botanica MICOSUN - cu efect antimicotic.

Mod de utilizare:

Pentru a te bucura de efectul binefacator al sarii si al plantelor din aceasta compozitie adauga o parte din continutul flaconului in saculet, lasand sa curga apa cu multa presiune peste acesta. Sarea si plantele se vor dizolva in acest mod si iti vor aroma baia. Saculetul se poate refolosi ori de cate ori aveti nevoie. Durata recomandata a baii este de 15-20 de minute. Un flacon iti va ajunge pentru maxim 4 bai.

Ingrediente: sodium chlorid (sare gema), Hypericum perforatum (sunatoare), Salvia officinalis (salvie), Pinus silvestris (Pin), Juglans regia (Nuc), Origanum vulgare ( Sovarv).

Recomandari: Adjuvant in dieta micozei.

Contraindicatii: hipersensibilitate la una sau mai multe componente.

Mod de pastrare: ferit de lumina si caldura, la temperaturi cuprinse intre 0-25°C !

A se folosi preferabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Notificare MSP nr/ 64786 /2012