selecteaza alta limba
 
cosAcum in cos: 0 produse, in valoare de 0 RON

SARE DE BAIE RELAX PLANTE MEDICINALE

SARE DE BAIE RELAX PLANTE MEDICINALE-5kg

Este cunoscut faptul ca pielea este un absorbant excelent. Beneficiaza de efectele pozitive ale unei bai cu SARE DE BAIE - pe langa faptul ca sarurile ajuta la relaxarea organismului, au si efecte terapeutice de remarcat, calmeaza durerile, tonifica pielea, ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui, intarirea organismului si combaterea racelii. In plus, uleiurile volatile 100% naturale din plantele medicinale care intra in compozitia sarii de baie au efect de aromoterapie, ajutand la relaxarea si revigorarea organismului.

Ingrediente: sodium chlorid (sare gema), vegetable oils (amestec uleiuri plante medicinale 100% naturale: rozmarin, portocala, melisa).

Cum o folosesti pentru efecte maxime:

Turnati aproximativ 0,5kg sare de baie in cada, apoi umpleti-o cu apa calda. Baia poate dura 15-30 minute, fara clatire, pentru a nu diminua efectul ”mantalei de sare”. Continutul cutiei este suficient pentru 10 bai. Se recomanda cate o baie zilnic.

Recomandari: - Adjuvant in dieta reumatismului si infectiilor cailor respiratorii, probleme ginecologice, in recuperare postraumatica ( fracturi, luxatii, entorse ), relaxant.

Contraindicatii: hipersensibilitate la una sau mai multe componente.

Mod de pastrare: ferit de lumina si caldura, la temperaturi cuprinse intre 0-25C.

A se folosi preferabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Notificare MSP nr. 69841 /2014

Testat dermatologic.