selecteaza alta limba
 
cosAcum in cos: 0 produse, in valoare de 0 RON

Sare botanica pt.inhalare MUGURI DE BRAD

INDICATII TERAPEUTICE.

-alergii ale cailor respiratorii (cauzate de polenul din flori, fan, pene, puf...)

-astm, bronsita

-raceala, gripa, laringita

-sinuzita

-infectii ale cailor respiratorii

MOD DE UTILIZARE: Inhalare, adaugand  3  linguri din continutul borcanului la un litru de apa.

In prevenirea si tratamentul naturist al afectiunilor respiratorii, inhalatiile cu CRISTALE DE SARE NATURALE - MUGURI DE BRAD si-au dovedit din plin eficienta. Pentru afectiunile sistemului respirator, inhalarea de aburi proveniti din MUGURI DE BRAD amestecat cu cristale de sare este unul dintre cele mai bune leacuri.

Cum se face corect inhalatia?

Modul in care se poate realiza inhalatia este foarte simplu, insa ea trebuie realizata corect. Se toarna apa clocotita intr-un vas, se adauga 3 linguri din continutul borcanului peste apa fiarta. Imediat dupa ce am pregatit cele necesare, ne acoperim capul cu un prosop si il aducem deasupra vasului, acoperind vasul astfel incit sa nu se piarda nimic din vaporii rezultati. De asemenea, este important sa nu patrunda deloc aer rece, care nefiind la temperatura aburului poate afecta caile respiratorii. Distanta fata de vas va fi mai mare la inceput, pina ne acomodam cu temperatura aburului, apoi putem micsora distanta, apropiindu-ne mai mult de vas. Procesul de inhalare dureaza citeva minute si consta in respiratii usoare si adinci

BAI cu sare de baie
Puneti aproximativ 200g de sare de baie, umpleti cada cu apa calda si savurati baia intre 15-20 de minute. Se recomanda o baie pe zi la interval de 1-2 zile. Continutul borcanului este suficient pentru 2 ocazii.

Ingrediente: sodium chlorid (sare gema ), Pinus silvestris (muguri de Pin).Recomandari: Adjuvant in dieta infectiilor cailor respiratorii.

Contraindicatii: hipersensibilitate la una sau mai multe componente.

Nu exista contraindicatii diferite de cele ale unei intrari intr-o salina: nu este recomandat pentru persoanele care sufera de hiper-tensiune, probleme cu inima, gravide in ultimele 3 luni de sarcina sau persoane cudiagnosticate cu cancer sau dupa un tratament oncologic.

Mod de pastrare: ferit de lumina si caldura, la temperaturi cuprinse intre 0-25°C !

A se folosi preferabil inainte de data marcata pe ambalaj.