selecteaza alta limba
 
cosAcum in cos: 0 produse, in valoare de 0 RON

Sare de baie botanica ANTISTRESS

Sare de baie botanica ANTISTRESS -1000 grame

Doresti sa invingi oboseala si stresul? Transforma baia obisnuita in ceva unic si deosebit. Foloseste SARE DE BAIE din Praid, un produs 100% natural, fara coloranti sau aditivi sintetici. Pe langa faptul ca sarurile ajuta la relaxarea organismului, au si efecte terapeutice de remarcat, calmeaza durerile, tonifica pielea, ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui si intarirea organismului.

In conditiile in care lucrezi ore in sir fara sa faci o pauza, capacitatea de concentrare scade simtitor. Acorda-ti cateva minute de relaxare folosind sarea de baie Antistress.

Incheie ziua cu o baie fierbinte si plina de proprietati binefacatoare, care iti va relaxa organismul, iti va tonifica pielea si iti va intari sistemul imunitar.

Sunatoarea din compozitie este cel mai puternic antidot natural al starilor de anxietate, oboseala, astenie sau depresie.

Mod de utilizare:

Pentru a te bucura de efectul binefacator al sarii si al plantelor din aceasta compozitie adauga o parte din continutul flaconului in saculet, lasand sa curga apa cu multa presiune peste acesta. Sarea si plantele se vor dizolva in acest mod si iti vor aroma baia. Saculetul se poate refolosi ori de cate ori aveti nevoie. Durata recomandata a baii este de 15-20 de minute. Un flacon iti va ajunge pentru maxim 4 bai.

Ingrediente: sodium chlorid (sare gema), Primula officinalis (ciubotica cucului), Crategus monogyna (paducel), Hypericum perforatum(sunatoare), Salvia officinalis (salvie), Leonurus cardiaca ( talpa gastii), Melissa officinalis (roinita).

Recomandari: Adjuvant in starile de stres.

Contraindicatii: hipersensibilitate la una sau mai multe componente.

Mod de pastrare: ferit de lumina si caldura, la temperaturi cuprinse intre 0-25°C !

A se folosi preferabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Notificare MSP nr/59405 /2011