selecteaza alta limba
 
cosAcum in cos: 0 produse, in valoare de 0 RON

Pachet 20KG, 4 x Sare de baie sulfoiodurata NAMOL TERAPEUTIC

PACHETUL CONTINE 4 cutii Sare de baie sulfoiodurata NAMOL TERAPEUTIC de 5KG la PRET SPECIAL

 

FARA COLORANTI SI AROMATIZANTI SINTETICI !

PRODUS NOTIFICAT DE MINISTERUL SANATATI !

Bucura-te de efectele linistitoare ale baii pentru 15-30 minute.Toarna aproximativ 0,5 kg sare de baie in cada, apoi umple-o cu apa calda. Nu te spala dupa ce iesi din baia sarata. Asteapta sa se usuce sarea pe piele, apoi eventual indeparteaza surplusul cu mana sau cu un prosop. Senzatia de usturime de la inceput este normala si va trece repede.

Continutul cutiei iti va ajunge pentru 10 bai. Se recomanda cate o baie zilnic.

 

Ingrediente: sodium chlorid -sare gema (Continut de Namol Terapeutic Incorporat in Cristale de Sare), sodium thiosulfate (tiosulfat de sodiu), potassium iodide (iodura de potasiu).

 

 

Mod de utilizare: Turnati aproximativ 0,5kg sare de baie in cada, apoi umpleti-o cu apa calda. Baia poate dura 15-30 minute, fara clatire , pentru a nu diminua efectul ”mantalei de sare”. Continutul cutiei este suficient pentru 10 bai. Se recomanda cate o baie zilnic.

 

Sarea de baie sulfoiodurata cu NAMOL TERAPEUTIC este recomandat pentru:

-adjuvant in dieta reumatismului

-in dieta dermatitei micotice si infectiilor cailor respiratorii

-in recuperare post-traumatica ( fracturi, luxatii, entorse )

-relaxant

Contraindicatii: hipersensibilitate la una sau mai multe componente.

Mod de pastrare: ferit de lumina si caldura, la temperaturi cuprinse intre 0-25C. A se folosi preferabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Notificare MSP nr. 59389 /2011

Testat dermatologic.

Namolul terapeutic din zona Praidului este cunoscut demult pentru proprietatile sale binefacatoare asupra corpului uman. O cura cu sare si namol iti va revitaliza organismul, iti va creste mobilitatea articulatiilor si elasticitatea pielii, iti va alina durerile reumatice si afectiunile ginecologice.