selecteaza alta limba
 
cosAcum in cos: 0 produse, in valoare de 0 RON

Pachet 20KG, 4 x Sare de baie sulfoiodurata PLANTE MEDICINALE

PACHETUL CONTINE 4 cutii Sare de baie sulfoiodurata PLANTE MEDICINALE de 5KG la PRET SPECIAL

 

FARA COLORANTI SI AROMATIZANTI SINTETICI !

CU ULEIURI ESENTIALE NATURALE !

PRODUS NOTIFICAT DE MINISTERUL SANATATI !

Bucura-te de efectele linistitoare ale baii pentru 15-30 minute. Toarna aproximativ 0,5 kg sare de baie in cada, apoi umple-o cu apa calda. Nu te spala dupa ce iesi din baia sarata. Asteapta sa se usuce sarea pe piele, apoi eventual indeparteaza surplusul cu mana sau cu un prosop. Senzatia de usturime de la inceput este normala si va trece repede. Continutul cutiei iti va ajunge pentru 10 bai. Se recomanda cate o baie zilnic.

Ingrediente: sodium chlorid (sare gema) , sodium thiosulfate (tiosulfat de sodiu), potassium iodide (iodura de potasiu), Aetherolum Aurantii, Aetherolum Melissa officinalis, Aetherolum Rosmarini - (amestec uleiuri 100% naturale plante medicinale: rozmarin, portocala, melisa)

 

Mod de utilizare: Turnati aproximativ 0,5kg sare de baie in cada, apoi umpleti-o cu apa calda. Baia poate dura 15-30 minute, fara clatire , pentru a nu diminua efectul ”mantalei de sare”. Continutul cutiei este suficient pentru 10 bai. Se recomanda cate o baie zilnic.

 

Sarea de baie sulfoiodurata PLANTE MEDICINALE este recomandat pentru:

-adjuvant in dieta reumatismului si infectiilor cailor respiratorii

-probleme ginecologice

-in recuperare post-traumatica ( fracturi, luxatii, entorse )

-relaxant

Contraindicatii: hipersensibilitate la una sau mai multe componente

Mod de pastrare: ferit de lumina si caldura, la temperaturi cuprinse intre 0-25 grade C. A se folosi preferabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Notificare MSP nr. 59391 /2011

Testat dermatologic.

Produsul are un plus -uleiurile volatile de PLANTE MEDICINALE 100% naturale. Care intra in compozitia sarii de baie avand efect de aromoterapie, ajutand la relaxarea si revigorarea organismului.