selecteaza alta limba
 
cosAcum in cos: 0 produse, in valoare de 0 RON

PIPA DE SARE PRAID - INHALATOR CU SARE

Inhalatorul de Sare, Pipa de Sare Praid cu reincarcare.

Produsul este compus din Pipa de Sare + doua cantitati de sare necesare pentru umplarea pipei.

Se poate comanda in plus de la noi, Sare pentru pipa ori de cate ori doriti la 2 kg.

Pe site mergand la: ALTE PRODUSE DIN SARE/SARE GRUNJOASA pt.inhalator - pipa de sare.

Inhalatorul-de-Sare este un dispozitiv care contine cristale de sare 100% în stare naturală din Salina Praid, Romania, una din cele mai mari zăcăminte de sare din Europa. Este ideal pentru toate categoriile de persoane. Se utilizeaza ușor, în orice condiții la copii si adulți.

Mod de utilizare

Legați jumătate din cantitatea de sare primită într-o bucată de tifon și introduceți în inhalator. Agitați ușor inhalatorul înainte de folosire. Se introduce inhalatorul cu piesa bucală în gură. Se inspiră pe gură si se expiră pe nas, cu ritm normal, fără fort. Se evită inspirația profundă, forțată, deoarece poate produce o tuse neplacută, iritativă. Pentru rezultate eficiente inhalatorul se va utiliza 15 - 20 minute/zi, într-o singură ședința, sau câte 5 - 7 minute de 3 ori pe zi.

Inhalatorul-de-Sare reprezinta un tratament adjuvant, durata medie recomandată a tratamentului este de 21 de zile, putând fi reluat la nevoie. În afecțiuni respiratorii, dispozitivul poate fi utilizat zilnic, pe termen nelimitat, fără efecte secundare.

Reacții adverse

Ocazional pot sa apară: tuse uscată, iritativă și senzația de uscăciune a gurii.

Proprietăți

Aerosolii salini îmbunătățesc proprietățile reologice ale aerului inhalat si sunt necesare pentru buna funcționare a mucoaselor respiratorii, asigurând protecția aparatului respirator față de alergeni, microbi si noxe. Poate fluidifica secreția și reduce vâscozitatea mucusului. Optimizează hidratarea mucoasei respiratorii. Se poate comporta ca un dezinfectant, favorizând repopularea căilor aeriene cu flora normală. Poate activa mecanismele imunologice de apărare ale aparatului respirator.

Durabilitate minimală

3-5 ani in condițiile de depozitare menționate, fără ca în interiorul dispozitivului să pătrundă saliva sau orice lichid. A se depozita in loc uscat, ferit de umezeala la temperatura camerei. A se evita deteriorarea dispozitivului prin lovire. A se evita agitarea dispozitivului, pentru a preveni deteriorarea cristalelor de sare. Nu se recomandă folosirea unui dispozitiv de către mai multe persoane.

Compozitie

Cristale de sare alese, in stare naturală 100%, provenite din Salina Praid, Romania, datate din miocenul mijlociu, formate cu milioane de ani in urmă.

Contraindicatii

Nu exista contraindicatii diferite de cele ale unei intrari intr-o salina: nu este recomandat pentru persoanele care sufera de hiper-tensiune, probleme cu inima, gravide in ultimele 3 luni de sarcina sau persoane cudiagnosticate cu cancer sau dupa un tratament oncologic.

Informații suplimentare sunt disponibile la producător. S.C. Sun Tur S.R.L., 537240 Praid, Tanorok, 1149, Harghita, Romania, Tel: +40-753-024-932, Email: contact@saredebaie.ro, RO 18207301, J19 /1127 /2005